Tarot Modellek

Amikor az életünk bármelyik területével nem vagyunk elégedettek, feladatunk azon jobbítani. De a változás beidézése során olykor összezavarodunk. Több problémánk adódik, mint amennyi valaha is volt, mert mindent egyszerre kezdünk észlelni: azt, ami történt; azt, aki vagyunk; és azt, amit szeretnénk…

A Tarot egy olyan eszköz, amely látja választásaink mögöttes rendjét, beszél egyéni teremtésünk nyelvén. Ezáltal arra is képes, hogy magunkhoz engedjük a folyamatosan ébredő szándékainkhoz vezető utakat.

Feltárja előttünk, hogyan finomítsuk jellemünket, miképpen nemesedjünk, mi a helyes hozzáállás, mibe fektessünk energiát vagy mi az ésszerű. A működési elv nem különbözik attól, mint amire eddig használtuk, csupán a kérdés más:

Mit tehetünk annak érdekében, hogy életre hívjuk szándékainkat?

A Teremtő-Tarot-Modellezés annál sokkal összetettebb, hogy a weboldalon teljes egészében megismerhessük. A következő bemutató modell azért készült, hogy ízlelgessük, milyen annak tudatában lenni, hogy állandó teremtésben vagyunk, és az idővonalunkon átélt élményeken folyamatosan jobbíthatunk.

 1. Választott élmény: nincs kártyahúzás (vagy tudatos kártyaválasztás van); mi határozzuk meg.
Lehet feladat valaminek a jobbítására; valami, amivel kapcsolatosan jól
szeretnénk magunkat érezni; szándék, melynek életre keltésén fáradozunk stb.

2. Bölcsesség: ahogyan erőt merítünk vagy tudunk meríteni a múlt eseményeiből. 

3. Képesség: utal a helyes hozzáállásra; olyan cselekvés kifejezésére, amely a fejlődést támogatja. Erősíteni szükséges.

4. Élmény: jelen állapotok

5. Fókusz: ahogyan a választott élményünket meg tudjuk közelíteni, összekapcsol minket az elképzeléseinkkel, segít valóságossá formálni azt. Lényeges kapcsolódási pont
az 1. és 4. között. Ha ezt alkalmazzuk, rezgéseinkben változás következik be.

 (MAGYARÁZAT a MODELLHEZ

Előtörténet: egy nőnek tartósan komoly gondot okoz a bizalom, bizonyos tekintetben teljesen megalapozottan.

1. VÁLASZTOTT ÉLMÉNY:
Jól szeretné magát érezni a kapcsolatában, egész élete végéig stabil bizalomra és az ebből fakadó örömre, szabadságra vágyik.

2. BÖLCSESSÉG:
Nagyon sokáig kereste az utat, rengeteg tévedése volt, de idővel rátalált arra, hogy mit szeretne elérni, és hogyan, valamint azt is pontosan megértette, milyen kapcsolatban tud boldog lenni. Ez még mindig mutatja neki az utat.

4. ÉLMÉNY
Jelenleg sokat dolgozik azon, hogy új alapokra helyezze életét, hogy a terveit megvalósítsa. A Tarot azért emeli ki ezt a lapot, mert a tervek egy magánéleti akadályba ütköznek, ez viszont felerősített egy rég meg nem beszélt problémát, amelyben állásfoglalás még nem született.

3. KÉPESSÉG:
Fontos, hogy annyit tegyen bele ebbe a kapcsolatba, amennyit érez. Nem is kell elmenekülni belőle, de nem is szabad többet adni annál, mint amennyit a másik fél. A nő lehozná a csillagokat is a férfinak, ám ennek az energiának egy részét érdemesebb lenni átcsoportosítani a haladás érdekében.

5. FÓKUSZ:
A lényében élő férfi mintákat tovább kell fejlesztenie. Milyen érzés az, ha olyan férfi áll mellettünk, akinek az ítélőképessége jó? Aki igazságos, álláspontja letisztult, meghozza azokat a döntéseket, amelyek biztonság érzetét adják nekünk? Hova emeli ez a női oldalunkat? Hogyan reagálunk erre? A Fókusz elmélyült belső munkát igényel. A modell a közelebb visz a helyzet megértéséhez, a képesség és fókusz lapokkal a belső átalakulás megindítható, megidézhető a választott élmény lényege, mely megnyitja a megvalósulás kapuit.)