A módszer születése

Hosszú éveken át vágytam arra, hogy amikor a kezembe veszem a Tarot-t, akkor a szabadság, korlátlanság és az önvalómmal való egységem érzete mélyüljön el. Azt szerettem volna, hogy az is teret nyerjen, ami fontos nekem, és ne kelljen félnem valaminek az esetleges bekövetkezésétől.

 

Minden előremutató tendencia jelenlegi hozzáállásunk következménye, így tulajdonképpen a klasszikusan jövőt jelölő lapok is jelen viselkedésünkre utalnak. Éppen ezért érdemes nekünk meghatározni, merre szeretnénk tartani, a Tarot-t pedig arra használni, hogy elősegítse ezt a folyamatot.

 

Egy 2007-ben történt Kryon közvetítésen elhangzottak pedig teljesen megerősítették bennem ezt az irányt, miszerint:

 

„Lépj át velem egy másik küszöböt, és figyelj egy kicsit a tarot kártyára, amelyet egyesek úgy is hívnak, az ördög bibliája. Kiteríted a lapokat, és valamiképpen meg fogják mutatni, hogy mit tegyél. Hát ez nem jövendőmondás? Nem. A tarot nem az, aminek gondolod. A tarotnak semmi köze a jövendőmondáshoz. Idehallgass: ha csak most hallasz erről először, hadd áruljam el neked, mi az. A tarot kártya egy gyönyörű, intuitív módja a káosz kiegyenesítésének egy pillanatra, csak egy pillanatra. Ennek a rendszernek a segítségével megláthatsz bizonyos dolgokat az életedben, ami segít abban, hogy energiádat jobban megértsd. És még egyszer, azt mutatja meg neked, amiről az intellektus nem tud. Mert felfedi a rendszerben jelenlévő vibráció energiáját, éppen, amiről beszéltünk.”

– Kryon (Fénymunkás kézikönyve sorozat 3. lecke,   http://www.kryon.hu/2007.06.16.php)

 

Ezután napról napra többet merítettem a Tarot-ról alkotott elképzelésből, ami váratlan koncepciókat tárt fel előttem. Azt érzem, hogy ezt a rendszert egy örökkévalóságon át lehet tanulni, mert mindig mutatnak önmagukból valami újat a tarot szimbólumai.

A Teremtő-Tarot-Modellezéshez jelenleg Tarot kártya és könyv készül, amely részletesen bemutatja ennek a rendszernek egy újszerű, új energiákhoz igazított használati lehetőségét.