Tarot fókuszbeállítás

Rengetegszer elhangzik az a kérdés, amikor felmerül a felelősségvállalás gondolata a saját teremtésünkkel kapcsolatban, hogy „én ezt nem akartam, én erre nem gondoltam… akkor mégis, hogyan történhet meg?”  Ne feledjük, a tapasztalat összekapcsol azzal, amit nem látunk, de ha látnánk, azonnal dolgozni kezdenénk rajta. Hálásak lehetünk, mert állandóan lehetőségünk nyílik mélyebb szinten kapcsolódni lényegünkkel, mely teljes földi élettörténelmünk tárháza is egyben.

A Teremtő-Tarot-Modellezés a Tarot használatának egy olyan módszere, mely támogatja az egyént valóságának mélyebb megértésben, illetve támpontokat ad folyamatosan ébredő szándékainak életre hívásában. A Fókuszbeállítás azt jelenti, hogy a Tarot képes rámutatni tudatosságunk azon észlelési pontjaira, ahol a figyelem megfelelő koncentrálásával leghatékonyabban tudunk nyitni lehetőségeink számára, melyek arra várnak, hogy utat találjanak hozzánk.

A történetnek ezen a részén nagyon különleges és izgalmas tapasztalásnak lehet része az ember, ugyanis a Tarot lapokon nyugvó szimbólumok kivétel nélkül egészen más arcukat kezdik mutatni. Hogyan válhat egy negatív lapból irányadó? Miképpen lehet értelmezni azt a rendszert, ami eddig a potenciáljainkat tárta fel, most azonban pont azokat formálja?

Kártyahúzás

Habár egy Tarot modell összetettsége és egyetlen lap húzása között különbség van, így is érzékelhető, hogyan képes terelni a figyelmünket ez a csodálatos szimbólumrendszer. Minden oldal alján megtalálod a Fókuszbeállítás gombot. Megfelelő ráhangolódás érzetéből a gomb megnyomásával kártyát tudsz húzni szándékaiddal, választott élményeiddel kapcsolatban.

Hangolódás

Gondolj arra, ahogyan érezni szeretnéd magad. Ha van olyan élethelyzet, amelyen változást szeretnél előidézni, elevenítsd fel a számodra fontos értékeket. Mi okozna neked több örömet? Ki vagy te, amikor jól érzed magad? Mi az, amit adni tudsz, és amit kapni jó másoktól? Ki vagy te, és pillanatnyi állapotodban milyen hozzáállás támogatja életed továbbteremtését?

Ebből a pozícióból választok egy Tarot kártyalapot: