Kártyaválasztás (fókuszbeállítás)

A Teremtő – Tarot – Modellezés rendszere azon az elven lett kifejlesztve, hogy minden lap adott mondanivalója visszatükrözheti az éppen átélt állapotokat, emellett használhatjuk arra is őket, hogy útmutatásként szolgáljanak a valóság gyökeres átalakításának érdekében. Az első esetben a Tarot vibráció-feltárásként szolgál, ami megmutatja, hogy éppen átélt valóságodat milyen minőségű rezgések alkotják. Második esetben a lehetőségeid vibráció-feltárásaként funkcionál a Tarot képrendszere, vagyis megidézi, felidézi a lelkedből, a tudatalattidból, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy valóban annak és úgy érezd magad az életedben, ahogyan azt szíved szerint meghatároznád.

A te feladatod megválasztani azokat a tapasztalatokat, amelyekre valamivel kapcsolatban vágysz. A Tarot feladata pedig az, hogy utat mutasson neked ahhoz, mit tehetsz a saját érdekedben. Minél inkább elhatározod magad, hogy régi hozzáállásodat átformálod egy őszintébb és megengedőbb gondolatiságba, annál inkább őszintébb és megengedőbb jelenségek találnak rád. Az átalakulás és a személyiség fejlődése az egyik legnagyobb kincsünk és eszközünk, mert olyanná tehetjük magunkat általuk, mint amilyennek megálmodott életükben képzeltük azt el. A közösen megálmodott életünk pedig egy békés és örömteli Földről szólnak.

Mielőtt ráklikkelnél az oldal alján található TTM szimbólumra, kérlek, szánj néhány percet arra, hogy kapcsolatba kerülj azokkal az érzésekkel, amelyek arról szólnak, hogy valamivel kapcsolatban milyen tapasztalatokat szeretnél átélni. Amikor ezekre a kérdésekre válaszolsz, fokozatosan egy magasabb érzelmi frekvenciára hangolod magad. Az utolsó kérdés válaszának átélése után ráklikkelhetsz a TTM szimbólumra, ami felad neked egy Tarot lapot, bemutatva számodra a Teremtő – Tarot – Modellezés lényegét. Használd!

Ha valaki elmondhatná a jövődet, mi lenne a legfontosabb kérdésed tőle? Ha te magad választhatnád meg a jövődet, mi lenne az és hogyan éreznéd magad abban a jövőben? Elég erősnek érzed magad ahhoz, hogy a mindennapjaidban azzá válj, akinek az általad választott jövődben megismerted magad?

Mi az, amit tudnom kell? Hogyan gondolkodhatok másképp?
Húzz egy lapot, miközben arra gondolsz, amit szeretnél.