TTM kialakulása

Érdekes módon a Tarot egy olyan eszköz, amelyhez az emberek zöme valamiféle misztikus hatalmat rendel, és gyakran félnek vagy reményt várnak tőle. Mégis, ha valóságunkat képesek vagyunk teremteni, és jövőnk teljes mértékben a mi kezükben van, akkor hogyan használjuk a Tarot-t konstruktív módon?

 

Sok emberben véltem felfedezni ezt a dilemmát, amit én is megéltem. Az energia tudatos irányítása egyszerűen kizárja azt, hogy kérdéseket tegyünk fel a jövőnkre vonatkozóan. Egy idő után úgy éreztem, hogy ebből akár valami új is születhet. Ennek pedig lényeges kiindulópontja volt az egyik 2007-ben elhangzott Kryon közvetítésben felfedezett részlet a Tarot-ról:

„Lépj át velem egy másik küszöböt, és figyelj egy kicsit a tarot kártyára, amelyet egyesek úgy is hívnak, az ördög bibliája. Kiteríted a lapokat, és valamiképpen meg fogják mutatni, hogy mit tegyél. Hát ez nem jövendőmondás? Nem. A tarot nem az, aminek gondolod. A tarotnak semmi köze a jövendőmondáshoz. Idehallgass: ha csak most hallasz erről először, hadd áruljam el neked, mi az. A tarot kártya egy gyönyörű, intuitív módja a káosz kiegyenesítésének egy pillanatra, csak egy pillanatra. Ennek a rendszernek a segítségével megláthatsz bizonyos dolgokat az életedben, ami segít abban, hogy energiádat jobban megértsd. És még egyszer, azt mutatja meg neked, amiről az intellektus nem tud. Mert felfedi a rendszerben jelenlévő vibráció energiáját, éppen, amiről beszéltünk.” – Kryon (Fénymunkás kézikönyve sorozat 3. lecke,   http://www.kryon.hu/2007.06.16.php)

 

Ez elég volt ahhoz, hogy azonnal egy olyan munkához lássak, amelyben a Tarot viselkedését oly módon vizsgáljam, ahogyan azt eddig korábban nem tettem. Azt a vibrációszintet tárjuk fel vele, amely valóságunk alakításának gyökerét képezi. Végül az idő bármely pontjára teszünk ki lapot, az a jelen lévő és figyelmünk középpontjában lévő energia minőségét mutatja. Ezzel életben tudjuk tartani a múltat illetve a jövőt.

 

De továbblépünk, mert soha véget nem érő evolúciónkban mindig arra vágyunk, hogy jobb legyen. Még akkor is, ha nagyon jó. Amikor kellően odafigyelünk életünk eseményeire, akkor ténylegesen meg tudjuk mondani, mit várunk el tőlük a későbbiekben. Ehhez a hozzáálláshoz azonban nem vagyunk hozzászokva, így a Tarot egy nagyszerű lehetőség arra, hogy gyakorolni kezdjünk, ráadásul játékosan tegyük azt.

 

Ha a Tarot megmutatja, mit teremtünk meg magunk körül, és azt még a jövőre is képes kivetíteni számunkra, akkor miért ne adhatnánk neki feladatot? Valóságteremtő vagyok, aki érti. hogy fejlődésének jelen pontján mire számít. Így a Tarot-t arra is lehet használni, hogy utat mutasson nekünk vagy információt közöljön velünk arra vonatkozóan, hogy figyelmünket hogyan irányítsuk annak érdekében, hogy vágyaink hullámhosszára hangolódjunk (ez a fókuszbeállítás folyamata). Az eredményeket csodálatosnak találtam. Tényleg tudott adni valamit, ami több volt annál, mint annak feltárása és elemzése, ami most körülvesz. Egy új valóság ígéretébe vezetett be, és ez nekem nagyon tetszett.

 

Így alakult ki a Teremtő – Tarot – Modellezés. Emellett azért nevezem ezt az eszközt kvantum természetű Tarot-nak is, mert maximálisan tükrözi szándékunkat, jöjjön az létre az idő bármely pontján. Úgy gondolom, készen állunk arra, hogy ezt a különleges eszközt új és hatékony módokon építsük be egyetemes mivoltunkba. Ha egyszer kipróbálod, milyen megmutatni neki szándékodat és felfedezed benne lelked igényét a kiteljesedésre, talán újra és újra hívni fog a Tarot, mindaddig, amíg elég biztos nem leszel magadban és a Végtelen Szeretet szárnyán terjedő teremtő hatalmadban.