Fókuszbeállítás és kártyaválasztás

A Teremtő – Tarot – Modellezés rendszere azon az elven lett kifejlesztve, hogy minden lap adott mondanivalója visszatükrözheti az éppen átélt állapotokat, emellett használhatjuk arra is őket, hogy útmutatásként szolgáljanak a valóság gyökeres átalakításának érdekében. Az első esetben a Tarot vibráció-feltárásként szolgál, ami megmutatja, hogy éppen átélt valóságodat milyen minőségű rezgések alkotják. Második esetben a lehetőségeid vibráció-feltárásaként funkcionál a Tarot képrendszere. Megidézi, felidézi a lelkedből, a tudatalattidból, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy valóban annak és úgy érezd magad az életedben, ahogyan azt szíved szerint meghatároznád.

 

A te feladatod megválasztani illetve kitartani azok mellett az élmények és elhatározások mellett, amelyekre az életeddel kapcsolatban vágysz. A Tarot feladata pedig az, hogy utat mutasson neked ahhoz, mit tehetsz a saját érdekedben. Minél inkább elhatározod magad, hogy régi hozzáállásodat átformálod egy őszintébb és megengedőbb gondolatiságba, annál inkább őszintébb és megengedőbb jelenségek találnak rád. Az átalakulás és a személyiség fejlődése az egyik legnagyobb kincsünk és eszközünk, mert olyanná tehetjük magunkat általuk, mint amilyennek megálmodott életükben képzeltük azt el. Idővel talán közösen is megtanulunk álmodni, egy közös helyen, közös tér-időben, olyan Szándékkal, amely mindegyikünk lelkében azonos frekvencián szólal meg.

 

Mielőtt ráklikkelnél az oldal alján található ’ Kártyaválasztás ’ menüpontra, szánj néhány percet arra, hogy felelevenítsd azokat az érzéseket, melyek egy új ember új életének élményébe avatnak be téged. Ami neked kihívás, másnak természetes lehet. Hamarosan számodra is azzá válik.

 

A Teremtő – Tarot – Modellezés a teremtőt támogatja.  Az első lépés mindennel kapcsolatban, amit tehetsz a fejlődésedért, az a figyelem tudatos irányítása az új minőségekre. Ehhez tényleg nem kell semmi! Újra, újra, újra, újra és újra megteheted, amíg olyan természetessé nem válik, hogy ösztönösen elkezdesz benne tevékenykedni. A legélvezetesebb pedig mindebben az, hogy mire valóságod elkezdi követni korábbi Szándékaid mintáját, addigra te már merőben új világ megteremtésére fókuszálsz. Valóban így van… soha nem fogjuk befejezni.

A kártyák által adott válaszok

Miután fókuszáltál és választottál egy lapot, meglátod annak leírását is. Sokan sokféle módon értelmezzük ezeket a szimbólumokat. A fókuszbeállításnak az a lényege, hogy olyan gondolatcsomagokkal ajándékozzon meg téged, amelyek képesek kiváltani belőled önmagad és a világ szeretetének érzését; amelyektől biztatást kapsz és érezheted, minden mennyire rendben van; ami mélyebbre vezet megértésedben; illetve ami arra késztet téged, hogy minden, ami benned van, az ott legyen a külvilágodban is. Mert aki jól érzi magát – bármi legyen is az indoka rá – nagyon is az útján van.

Hangolódás: ahogyan érezni szeretném magam az életemben

Az első feladatod, hogy válassz ki egy témát vagy akár átfogóan az életedet, amivel kapcsolatban jobban, dinamikusabban vagy elszántabban szeretnéd magad érezni.

……választás……

Ha ezzel készen vagy, jön a második feladat: Jobban kell magad érezned. Hiszen ha jól érzed magad, vágyott tapasztalataid birtokába kerülsz. Ennek érdekében a figyelmedet most olyan dolgokra irányítjuk, amely  kellemes érzéseket vált ki belőled.

Gondolhatsz most arra, hogy napról napra egyre inkább ráérzel, hogyan találod meg a kapcsolatot ezekkel a jó érzésekkel. Fokról fokra megérted, hogyan teheted stabillá és kiegyensúlyozottá magad általuk.

Tudatosíthatod magadban, hogy a gondolatoknak nagyobb ereje van, mint bármilyen cselekvésnek. Ha sokszor és sokszor jutnak eszünkbe különböző történetek magunkról, amelyek feldobnak, belső munkát végzünk egy vibrációváltás érdekében.

Minél ügyesebben átéljük a valóságát annak, amire vágyunk, annál inkább azzá válunk. Amikor már elég időt töltöttünk azzal, hogy úgy érezzük magunkat, ahogyan szeretnénk, mindez spontán cselekvésre késztet minket adott élethelyzeteinkben, amelyre néha nem is számítunk.

Valóságteremtők vagyunk, és bármit felépíthetünk, amit diktál Szándékunk.

……figyelmünk a melengető, jó érzéseinken……

Ebből az érzésből választok egy Tarot kártyalapot: