LOGO – ról

 

TTM logo 500x500A logo jellegzetessége azon túlmenően, hogy a Teremtő – Tarot – Modellezés kezdőbetűit tartalmazza, a teremtés körét három részre osztja, amelyet ebben az esetben a Tarot három lapja testesít meg. Alulról az első a XVIII. Hold szimbolikája (M), amely a világot, annak változékonyságát illetve azokat a kétségeket vagy bizonytalanságokat fedik fel bennünk, amelyek a világra épített alapok hoznak létre bennünk.

A két T betű fedele közötti rész a XIX. Nap kifejeződése, vagyis a hangolódásunk az álladó Fényhez, amely belülről fakad, és egy jó viszonnyal kapcsol vissza minket a Világhoz, amely eddig akár csalódást is okozott nekünk.

A kör felső része a XXI. Világ lap megjelenítése, tisztán kék színnel, mivel a kék lelkünk szabadságát és az isteni tervet (lenyomatot) jelképezi bennünk. Ez az igaz természetünk, ami szabd, elkötelezett saját elképzelésének irányában, és egyensúlyát nem bontja meg a földi élet természete. Fejlődésében örök és boldog.

A kék és narancssárga félkörök ugyanannak a belső intelligenciának a kifejeződései egyidejűleg. Érteni azt, hogy mire születtünk és mi a képességünk, érteni a Szeretet nyelvén való kommunikációt, majd ennek szellemében élni mindennapjainkat, még a kihívásaink idején is, mesteri. Ez az egyensúly pedig egy olyan helyről születik meg, ahol hemzsegnek az ellentétek, hemzsegnek a durva energiák, és hemzsegnek a szívhez szóló rezonanciák, amelyekről el kell döntenünk, mit is kezdjünk velük valójában. Mindenki az útján van, és ez az út megváltoztatható, csupán jobban kell magad értened hozzá. A Teremtő – Tarot – Modellezés ebben mindig az oldaladon áll. Egy tükör, melyet bármikor elővehetsz, hogy meglásd benne teremtő energiád milyenségét és irányát a pillanatban, melyet választottál magadnak.